burar,tillbehör,inredning

Aktivering

2019-06-14 20:14 #0 av: Pellerina

Vad kan man aktivera en guldhamster med?(Bäbis). Gillar inte vara uppe i handen. Ålar sej ut ur handen o in i nästa hand. Hanteras dagligen. Men biter på allt som går att bita på i buren. Har en Maxi Duna bur. Så storleken på buren är bra. Inrett med massa leksaker, pinnar o gnagben. Har någon något förslag på aktivering? Har funderat på en hamster hage med leksaker i för omväxling till buren. Varken tänder eller päls mår ju bra av allt bitande.

Anmäl
2019-06-15 11:09 #1 av: [E.Ama]

Klipp toarulle i 5 delar, alltså 5 ringar, sätt i ringarna i varandra så att det blir en boll. Stoppa in något gott i bollen. Har du ett hjul? Verkar vara att den är understimulerad och behöver bli av med energi. Visa är mer kräsna än andra, prova hamster hage, grävlåda, golvet, sängen. Tillslut hittar du ett sätt för hamster att göra sig av med energin.

Anmäl
2019-06-16 18:11 #2 av: [Forest]

Vi hade vägghylla från ikea som hagvägg. Vi la ut vanlig filt så det inte vart kallt o springa på. Som leksaker hade vi allt möjligt en bla barbiebil och tunnlar av papp som jag fick från öob dom har vaxsdukar på dessa rullar. Honan var väldigt aktiv krabat så vi köpte även springboll hon älska vara i den. Hon kunde styra den så hon löpte friskt i sin boll. Och hon var säker hundarna och katten var rädda för bollen 😂
Hanen var så nöjd med bara vara med hon satt gärna och var med när man såg på tv/data men hade annars sin hage och tefat (som springhjul)

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2019-06-17 22:42 #3 av: Pellerina

Har köpt en rasthage. Nästan det första min rastlösa ulltuss gör är att rymma😂 Som tur är hann hon inte så långt. Hanen han gick lungt i hagen när det var hans tur. Han somnade i ett av rören.

Anmäl
2019-06-23 20:19 #4 av: [Forest]

3 dessa hagar som man köper till hamster är inte bra som du säger så är det för lätt att rymma. Så vi hade vägghylla som väggar + väggen. Den var rätt hög. Snarlik Vägghylla ABILD 80x24 vit på jysk.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.