Guldhamsterns Beteende

Brunst

2016-10-28 22:50 #0 av: mejra

Min guldhamster hona blir väldigt energisk och springer runt ovanligt mycket för att vara hon är i högbrunst. hon kan kuta fram o tillbaka sen bara stå stilla en sekund sen igen och hon låter konstigt. lite som att hon andas mer än i vanliga fall, låter som en vindpust typ. Nosar mer? i vanliga fall brukar hon komma till mig och klättra men när hon brunstar så får man inte röra henne. Detta är inte första gången men tänkte kolla om nån mer ha varit med om samma sak.

Anmäl
2016-10-28 23:51 #1 av: Cireea

Jag har haft en hona som blev helt galen vid brunst. Gapskrattar Hon välte runt allt i hela buren och strök kroppen mot allt för att markera. Har dock aldrig varit med om en hona som inte vill bli rörd under brunst, jag tycker däremot att de flesta blir ännu mer sällskapliga under brunst. 

Sajter: FilmGuldhamster, Hamster, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2016-10-28 23:53 #2 av: mejra

Okej, hon vill ju ut och kommer till mig när jag ställer fram handen men sen när hon väl är ute så är hon inte intresserad och springer iväg precis som typ en otam hamster skulle göra haha.. men hon är väl lite speciell 😉

Anmäl
2016-10-29 00:08 #3 av: Cireea

#2 Haha, men det är väl klart att hon inte har tid med dig när det finns annat spännande att göra! Gapskrattar

Sajter: FilmGuldhamster, Hamster, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.