Guldhamsterns Beteende

Kräsen hamster

2016-10-01 17:23 #0 av: IdaKerren

Hej igen! Vinkar

Jag har en väldigt kräsen hamster... Svårt att förklara vad det är som gör honom kräsen, men det är mest med mat och leksaker som han är kräsen.Present

Behöver tips på vad jag kan göra för att han ska sluta vara så kräsen med allt!Storgråter

Har ni kräsna hamstrar och vad har ni för tips? Får idé

Anmäl
2016-10-02 10:29 #1 av: 91Marran

Min ena är kräsen med maten. Men finns bara det som han inte är sugen på i buren så kommer han äta det tillslut. Så länge det kopplas med mat.

Anmäl
2016-10-02 14:52 #2 av: Cireea

Jag har faktiskt aldrig varit med om en kräsen hamster. Glad Varken när det kommer till mat eller leksaker. 

Finns det ingenting du vet att han gillar rent matmässigt? Vad brukar du försöka ge honom? Glad När det gäller leksaker, vad har du i buren? 

Sajter: FilmGuldhamster, Hamster, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2016-10-05 22:03 #3 av: IdaKerren

Just nu ger jag honom vita krafts foder blandning, den gillar han väldigt mycket. Och jag har en spring platta, klätterställning med en matta och rör som går utan för buren. Allt som jag tagit upp gillar han. Men när det gäller hus (hus som man kan springa runt i) och att jag köper en annan blandning som är typ likadan fast ett annat märke. Det är han väldigt kräsen med, om han inte vill ha det så tar han det i munnen och lägger i en hörna i buren.

Anmäl
2016-10-05 22:05 #4 av: IdaKerren

Jag har även olika plan i buren (olika våningar) och alla andra vanliga saker som sandbad, matskål, godisskål, vattenflaska och hus som han sover i.

Anmäl
2016-10-05 23:43 #5 av: Cireea

#3 Är du säker på att han inte lägger det i sitt matförråd? Skrattar Hamstrar samlar ju mat och lägger det i matförrådet för att spara. Varför ger du två olika blandningar med mat? Ger du inte hamstern färskfoder? 

#4 Sakerna du nämner här, är det saker han använder?  

Sajter: FilmGuldhamster, Hamster, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.