Allmänt

hur stora ingångar :)

2016-08-13 20:23 #0 av: Kex!

jag var på  djurmagazinet och kollade på olika hamsterhus men när jag kollade på dom olika husen så tyckte jag att vissa såg tillräckligt stora ut för att passa till en guldhamster men ingångarna var så pass små att dom såg ut av vara till en dvärg. (enligt mej) jag vet att hamstar tar sej in genom väldigt små ingångar mm men jag undrar ungefär hur stora ingångar ska det vara till ett guldhamster hus

// Lova

Medarbetare Hamster Ifokus 


Anmäl
2016-08-13 21:34 #1 av: Cireea

Exakt hur stora ingångar som behövs är lite individuellt beroende på hur stor individen är. Vissa guldhamstrar är ju större än andra. Dock har du en poäng med att de hus som "ska" vara till guldhamster oftast är alldeles för små, därför bör man köpa en storlek större. 

Vi har en artikel om hus här på sajten (klicka på det understrukna ordet för att komma till den artikeln) , där vi skriver om några hus och dess storlekar.  Där har vi även länkar till olika hemsidor där man kan köpa respektive hus. 

Sajter: FilmGuldhamster, Hamster, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.