Videos

Välkommen hem Marmelade! ♥

2015-04-06 23:22 #0 av: CaptainBunchie

Fick häromdagen hem min första hamster - någonsin.
En guldhamster, som numera heter Marmelade! Hjärta

//CaptainBunchie (fd. BlossaTossa)       
http://kråkryttare.weebly.com/

Anmäl
2015-04-07 19:59 #1 av: [Simossonna]

Väldigt fint namn på din hamster! Jag kanske själv ska döpa en av mina små hamster bäbisar till det? Jag har också en créme färgad hamster fast med rosa öron. Hoppas du får det bra med din nya hamster! <3

Anmäl
2015-04-07 22:31 #2 av: Mirre395

Fin video;) Får jag fråga varför du köpte honom i en djuraffär?:) eller var köpte ni honom?;)

Anmäl
2015-04-07 23:35 #3 av: CaptainBunchie

#1 Tacktack. :3
#2 Tack. :3 Det står i beskrivningen av videon (på youtube). Har helt enkelt inte hittat någon uppfödare i närheten. Närmsta är flera timmar bort och jag kan helt enkelt inte ta mig så långt bort (skrev dessutom i beskrivningen att jag inte rekommenderar att köpa från djuraffär). Sen råkade jag även fastna för lillskrutten när vi var och handlade, för det är ju klart man går och kikar lite ibland (var nog där varannan dag och kikade i två veckor innan vi tog hem honom, haha!).
Den djuraffären jag köpte honom i tar iallafall bara in svenska djur, och så vitt jag vet hanteras dem ganska bra och sådär. Just Marmelade har ett sånt toppen-temperament enligt mig. Visserligen är väl min ända tidigare erfarenhet av hamster av en gammal väns hamster som var aggressiv och bet (länge sedan nu).
Och i och med att jag inte avlar eller ens har andra hamstrar i samma hus så är det inte riktigt lika "viktigt" att ta in honom från djuraffär.

//CaptainBunchie (fd. BlossaTossa)       
http://kråkryttare.weebly.com/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.