Burar,tillbehör & inredning

Kissigt sovhus i trä

2015-03-30 13:15 #0 av: annlen68

Har ett hörnhus i trä till Molly. Under sovtiden på dagen så kissar hon alltid där, hon alternerar mellan två hörn ;-)  Hon kissar så nära väggen så det är alltid blött av kiss på undersidan av hörnet när jag tar upp henne på kvällen. Jag rengör lokalt på den nerkissade ytan med bl a urineoff-spray. Så här har vi hållit på några månader nu. Har rengjort hela huset en gång.

Jag har ett reservhus, ungefär likadant, som jag tänkte byta ut detta snart med. Men eftersom Molly verkar vara ett vane(djur) så har jag skjutit på det eftersom vi inte störs av någon särskild lukt heller.

Tror ni att det på något sätt kan vara skadligt för henne med ett hus som gång på gång blir angripet av kiss? Kan det bli någon skadlig växt i träet? 

 Låter det torka upp varje kväll när hon är ute.

Anmäl
2015-03-30 14:58 #1 av: Majaa12

Det är nog ingen fara sålänge du torkar bort det och tvättar det ibland. Du kan ju kolla lite extra så att det inte börjar mögla. (;

Mvh Maja  

Medarbetare på Guldhamster iFokus 

  

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.