2015-02-24 23:59 #0 av: Dominic340

Tog mig tid å skriva detta inlägg i en grupp på fejjan men vill gärna sprida detta vidare till forum som ex. Ifokus ja ber er ta gärna tid på er å läsa detta då ja anser det viktigt att informera alla som inte vet om denna butik å deras bemötande/hantering av djur som ja anser högst olämpligt och ansvarslöst! Här e texten

Skulle skriva detta imorgon Em/kväll men anyway gör det nu eftersom ja inte e riktigt trött än! Ja vill varna alla härinne för en YTTERS oseriös Djuraffär i min stad där ja bor (Katrineholm) Djurbutiken tillhör kedjan Djurmagazinet... dessa anser ja e högst olämpliga att inneha djur gnagare såväl fåglar då ja sett både det ena å det andra.

En Guldhamster tex hade en stor böld/missbildning på ryggen såg allt annat än normalt ut! Personalen e inte alls trevliga när man som köpare/allmänt nyfiken frågar å påpekar saker som tex får man titta på hamstern hur den e i hanteringen och ha en extra kontroll om extra friskhetskontroll innan köpet elr frågan kan vara vart kommer hamstrarna ifrån! Då upplevs man som jobbig och störande å att man lång tid kan få onda ögat av personalen och annat allmänt otrevligt uppträdande..

Inte fick man heller någon fråga om hur hamstern kmr å få det... Inte en hälsokontroll inte ens ett häfte om skötsel elr annan info helt sjukt...

Detta tkr ja absolut inte passar sig om man nu ska hålla/jobba i en djuraffär! Man SKA kunna ställa frågor som kund och MAN SKA kunna ifrågasätta o något sätt utan att bli nästintill utfryst elr bli kollad snett av personalen... på ytan kan de verka trevliga när man snackar med dem men ett vittne som varit med mig ett x antal ggr inne i butiken har påpekat å inte bara hon att de kollar snett på mig Smiley frown Å hon som va med mig utfrös de å vände p¨å huvudet å bara gick när hon sa hej!! ja menar vad e det för ett beteende hos en personal som jobbar med levande varelser!

Vet folk som fått marsvin med ohyra och det första det e när dom kmr hem e å ringa till djursjukhuset, jag har sett en papegoja som plockat av sig ALLA fjädrar på hela magen så kraken var helt kal å det var bara skinn på buken å noll fjädrar...denna var en kakadua.

Ja har sett två Dvärghamstrar varav den ena skrek i vild panik å låg på rygg å skriket var inte roligt å höra på.... har sett Guldhamstrar vars den ena hanen blivit biten strax över ögat å var så slö å ville inte röra sig å kunde övh inte öppna ögat då det var totalt igensvullet. Gerbiler som bor i gallerbus å frenetiskt grävde i hörnet/gnagde galler hade MINIMALT med spån och hjul vilket gerbiler inte ska ha!

Kaniner å marsvin bor i samma bur! Sprid vidare å varna om Djurmagazinet i Katrineholm!!

Här kmr en artikel ifrån Katrineholmskuriren! Angående åtalet.

http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.1885509