Avel,Uppfödning,Genetik

Vad heter din uppfödning?

2014-12-30 17:45 #0 av: Cireea

Vad heter din hamsteruppfödning? Hur kommer det sig att du valde det namnet? 

Sajter: FilmGuldhamster, Hamster, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2014-12-30 17:47 #1 av: Cireea

Jag kan börja med att berätta att min uppfödning heter Blåtassens hamsteruppfödning och namnet växte fram genom en kombination av min favoritfärg blå (som inte har något med färgen blå på hamstrar) och så älskar jag ju hamstrars söta små tassar. 

Tidigare hette min uppfödning "Kaosarns hamstrar" men jag tyckte det lät lite för barnsligt och oseriöst så jag valde att byta namn på min uppfödning för att ge ett mer seriöst intryck till köpare såväl som andra uppfödare. Glad

Sajter: FilmGuldhamster, Hamster, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2015-01-06 20:00 #2 av: Melviks

Min uppfödning heter Melvik's Hamstrar och namnet kom upp när jag och min kompis startade detta, Melissa och Viktoria blev Melviks! Men nu när Melissa inte håller på med uppfödningen längre så funderar jag ofta på att byta namn men har inte kommit fram till något som duger än :)

Anmäl
2015-01-06 22:53 #3 av: Roonja

Min uppfödning heter Flingans hamsteruppfödning. När jag startade upp var jag såå förtjust i vita hamstrar och än idag är de färgerna jag satsar på. Även fast jag fött upp lite mellan himmel och jord. Både viltbaserat, svartbaserat och cremebaserat. :) 

Anmäl
2016-01-16 21:09 #4 av: NinniH

Zvintos heter min uppfödning. Namnet kommer faktiskt ifrån min allra första dvärgvädur (kanin) som hette Lonlys Zvinto. Han var så enormt go och var den som fick mig att börja föda upp kaniner. När jag sen började föda upp hamstrar följde uppfödarnamnet med helt enkelt. Glad

Kram Ninni
♥•*¨*•.¸¸♥ Chanipet Design & Foto ♥ ¸¸.•*¨*•♥

Anmäl
2016-01-16 22:50 #5 av: [evilewa]

Min uppfödning heter Thulehill's :-) Jag bor i en villa, på en höjd (eng. "Hill") och gatan jag bor på heter Thulevägen, därav uppfödarnamnet :-)

Anmäl
2016-01-17 19:22 #6 av: Mosten

Jag är i startgropen med min tänkta uppfödning och är nu ägare till tre små hamstrar (den tredje kommer på söndag)
Det jag satsar på är Normalfärgad, creme, dominant spot,  rexGlad

Har tänkt på lite olika namn till min uppfödning, men inte bestämt ännu. Här är två namn jag bla tänkt påFunderar
Witovjo´s hamsteruppfödning är från mina barns två första bokstäver i deras namn, William, Joel och Tove (är mitt gamla kennel namn som nu ligger vilande)

Småtassarnas hamsteruppfödning eftersom jag tycker så mycket om deras små mysiga tassar

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.