Allmänt

Nyår?!

2014-12-29 16:29 #0 av: Whippet

Hej

Något man ska göra för hamstern när nyår börjar närma sig och raketerna börjar? Vill ju inte att han ska få en hjärtattack ... Nej men hur brukar ni göra?

I'm out Vilar huvudet i handen

Anmäl
2014-12-29 20:13 #1 av: panini

Sätt på hög musik/tv, täck för fönsterna och lägg en handduk eller filt över buren (inte hela så att det fortfarande kan strömma in luft)

Anmäl
2014-12-29 20:50 #2 av: Cireea

Jag gör ingenting och dom brukar inte bry sig alls GladInte märkt att någon varit orolig förutom förra året då jag hade en hona med bebisar. Hennes bur täckte jag för med ett tjockt täcke på ena halvan och kuddar på sidorna för att dämpa ljudet åt henne, då gick det bra. 

Däremot, om någon av hamstrarna skulle bli orolig, kommer jag sätta för täcken och kuddar runt buren (och en del ovanpå) precis som jag beskrev.  

Sajter: FilmGuldhamster, Hamster, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2014-12-30 09:31 #3 av: Dvärgvädur

Jag brukar ställa dem i ett lugnt rum eller sätta filtar runt dem. Vissa bryr sig inte alls medan vissa får panik och jag har hört om hamstrar som skrämts ihjäl, därför är jag alltid ganska noga vid nyår. Glad

                                                                   // Johanna

                                         Medarbetare på Dvärghamster iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.