2014-12-30 15:40 #0 av: Cireea

Guldhamster iFokus är sajten för dig som har ett intresse för guldhamstrar och gärna delar ditt intresse med andra. Här får alla plats - Oavsett ålder och kön. Alla ska känna sig välkomna och veta att de har något att bidra med och en chans att lära sig nya saker.

Sajten fokuserar på guldhamstrar och allt som rör ämnet, allt från burar till avel. Vi alla har olika erfarenhet gällande våra små älsklingar och därför är det viktigt att inte få någon annan att känna sig sämre. Vi är alla här för att diskutera hamstrar och alla ska känna sig välkomna att delta i trådar samt ställa frågor. 

För att forumet ska fungera är det viktigt att alla tar del av sajtens skrivregler och sedan för diskussioner efter dem. Vi vill att alla ska känna sig välkomna hit och därför är det viktigt att ha en god ton till alla de andra medlemmarna även om dom kanske inte har samma åsikter som du själv har. 

På Guldhamster iFokus finns en rad olika kategorier och det är viktigt att ni använder er av rätt kategori för ert inlägg.  Är ni osäker kan ni be mig eller mina medarbetare flytta inlägget till en bättre lämpad kategori. 

Hoppas ni ska finna sajten givande! 
Har ni några funderingar så skicka ett PM till mig!

Med vänliga hälsningar, 
Cireea, er sajtvärd på Guldhamster iFokus. 

Bilden tillhör Cireea och får INTE användas av andra!